Nyproduktion av tak

Våra främsta arbetsområden för nyproduktion av tak är Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och Falkenberg

Vi har resurser för större projekt och flexibilitet för mindre projekt, vilket gör oss till en optimal samarbetspartner vid nyproduktion av tak för små och stora byggnader.

Vi har valt att enbart samarbeta med ledande tillverkare av tätskikt och isolering. Genom detta har vi tillgång till produkter och system som är anpassade efter vårt nordiska klimat och kan erbjuda kostnadseffektiv nyproduktion av tak.

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och prioriterar att samarbeta med företag som har kvalitetssäkringssystem samt miljöledningssystem. Vi använder enbart godkända tätskiktssystem som är p-märkt av SITAC och produkternas egenskaper kontrolleras fortlöpande av SPCE-märkning enligt gällande produktlagsstiftning av EU är uppfyllda.

På tätskiktssystem från Mataki kan vi erbjuda 15 års Tätskiktsgaranti.

Utöver system för värmeisolering och tätskikt kan vi erbjuda leverans och montering av Taksäkerhet (Fästöglor för livlina, Snörasskydd, Takstegar etc.) Brandventilatorer, Takljuskupoler och Lanterniner