Takomläggning & totalentreprenad av tak

Våra främsta arbetsområden för takomläggning & totalentreprenader av tak är Malmö, Lund, Landskrona, Helsingborg, Ängelholm, Halmstad och Falkenberg

Vi utför totalentreprenader av tak med alla ingående arbeten för ett komplett och fungerande tak med tillhörande plåt- och träarbeten.

Vi har valt att enbart samarbeta med ledande tillverkare av tätskikt. Genom detta har vi tillgång till produkter och system som är anpassade efter vårt nordiska klimat och kan erbjuda kostnadseffektiva lösningar.

Vi ställer höga krav på våra leverantörer och prioriterar att samarbeta med företag som har kvalitetssäkringssystem samt miljöledningssystem. Vi använder enbart godkända tätskiktssystem som är p-märkt av SITAC och produkternas egenskaper kontrolleras fortlöpande av SPCE-märkning enligt gällande produktlagsstiftning av EU är uppfyllda.

På takomläggningar med Mataki tätskikt erbjuder vi marknadens bästa garanti från Tätskiktsgarantier i Norden AB.

Taksäkerhet

Utöver renovering med nytt tätskikt kan vi erbjuda leverans och montering av Taksäkerhet (Fästöglor för livlina, Snörasskydd, Takstegar etc.) Brandventilatorer, Takljuskupoler och Lanterniner

Rådgivning och konsultation

Ni kan även vända er till oss för fri rådgivning och konsultation. Vi är experter på att hitta den optimala lösningen, både när det gäller ekonomi och livslängd, för just Er fastighet.

Konditionsbesiktning

Vi erbjuder gratis konditionsbesiktning av Ert tak, där vi upprättar ett besiktningsprotokoll med ev. förslag till åtgärder och vi gör även en bedömning av takets kvarvarande livslängd. I samråd med er gör vi upp en underhållsplan och kan offerera ett årligt underhållsavtal.