Våra arbetsområden för att lägga nytt tak är främst Malmö, Landskrona, Ängelholm, Halmstad, Falkenberg och övriga Skåne

Kvalitetssäkrat nytt tak

Vi på MHT Syd erbjuder vår kompetens när du ska lägga nytt tak på en nybyggnation i Skåne – stor som liten. Vi har byggt många tak genom åren, vilket ger oss bred kompetens för alla tänkbara situationer och koncept, och vi genomför nyproduktion av tak på såväl stora som små byggnader.

När du väljer oss på MHT Syd för ett nytt tak i Skåne och Malmö så väljer du en firma med strikt fokus på kvalitet, både gällande arbetsprocess och slutresultat. Vi är en seriös firma och använder marknadens bästa material i alla steg genom hela byggprocessen – från tätskikt till isolering. Alla material är givetvis också alltid anpassade efter vårt nordiska klimat. Taket på en byggnad är, trots allt, den mest utsatta punkten och ska stå pall för väder och vind i många decennier framöver, så att välja hög kvalitet när det är dags för nytt tak är oerhört viktigt.

Vi är en trygg partner med lång erfarenhet när du ska lägga nytt tak i Skåne.

Trygga samarbeten

Ingen verksamhet är starkare än sin svagaste länk, så vi lägger mycket energi på att se till att alla länkar kopplade till vår verksamhet är urstarka. Vi arbetar med ett flertal leverantörer och samarbetspartners och vi ställer väldigt höga krav på dem både gällande kvalitet och leveranstider. För att vi ska kunna erbjuda våra kunder trygga tjänster, stabila deadlines och schyssta priser, så måste arbete och leveranser flyta på i alla led. Om du vill ha en seriös takentreprenör vid din nyproduktion av tak så är MHT Syd ditt tryggaste val.

Specialfunktioner

Vissa behöver specialfunktioner till sina tak, bland annat för taksäkerhet i form av fästöglor för livlina, snörasskydd och takstegar m.m. För att du ska slippa anlita en massa olika firmor för att få ditt tak helt färdigställt så erbjuder vi leverans och montering även av dessa funktioner. Hör med oss för en offert.

En flexibel firma

Vi arbetar med nyproduktion av tak på orter över hela Skåne, från Malmö till Ängelholm och ända upp till Halmstad. Det ska inte vara svårt att få tag på en takentreprenad som håller måttet och eftersom varje byggkoncept är unikt så skräddarsyr vi lösningar för att passa dina behov så bra som möjligt.

Generösa garantier

Det är lätt att tala sig varm för sina produkter och tjänster, men det är med garantierna som man bekräftar att kvaliteten håller måttet. Våra tätskikt från Mataki kommer med hela 15 års garanti.