Våra arbetsområden för takbesiktning och konsultation täcker även Landskrona, Ängelholm, Halmstad, Falkenberg och övriga Skåne

Alla har vi tak över våra huvuden, såväl hemma som på arbetsplatsen och ute i samhället. Vi spenderar väldigt mycket mer tid under tak än under öppen himmel, för det kräver såväl klimatet vi lever i och samhället vi rör oss i. För varje år som går så förbättras kvaliteten på de fastigheter som byggs, för ett tak måste stå pall för en hel del påfrestningar. Man uppfinner nya, bättre material och effektivare arbetsmetoder. Det innebär förstås inte alltid att nytt är bättre än gammalt, men allt har ett bäst-föredatum och allt behöver uppdateras och underhållas. Tak är definitivt inget undantag. Det bästa man kan göra om man är osäker på vilket skick ens tak är i är att beställa en takbesiktning och -konsultation.

Reparera och renovera tak

Det finns mycket som kan skada ett tak och tid är en nötningsfaktor i sig. Tak är mycket hårt utsatt för väder och vind och även de tåligaste material slits ner allt eftersom åren går. Förr eller senare behöver alla tak lagas och renoveras och då är det viktigt att ha tillgång till en kompetent takentreprenör. Vi på MHT Syd reparerar alla typer av skador på tak och genomför även omfattande renoveringsarbeten och omläggningar.

Underhåll av taket

För att undslippa omfattande renoveringsarbeten på ditt tak är vårt bästa råd att lägga krut på underhåll. Om man ser till att underhålla taket på årlig basis så är risken för allvarliga och dyra skador väldigt liten.

Takbesiktning

Det är inte så lätt för gemene man att veta i vilket skick ett tak befinner sig. Ibland ser tak värre ut än de är och många gånger är det precis tvärt om. Genom oss kan du få en kostnadsfri besiktning av ditt tak, inklusive besiktningsprotokoll, samt en uppskattning av ungefär hur hur många år ditt tak har kvar i dugligt skick.

Takkonsultation & rådgivning

Utöver en kostnadsfri takbesiktning erbjuder vi också fri takkonsultation där vi rekommenderar det optimala upplägget för ditt tak med både din fastighets och din ekonomis bästa i åtanke. Takkonsultationen genomförs efter en besiktning av ditt tak så att alla fakta ligger på bordet innan vi lämnar vårt utlåtande.