Våra arbetsområden för takreparationer täcker även Landskrona, Ängelholm, Halmstad, Falkenberg och övriga Skåne

Trasigt tak?

Ett tak kan vara trasigt på många olika sätt och av många olika anledningar, men en sak har alla trasiga tak gemensamt, de behöver repareras. Ett trasigt tak är som ond spiral som bara växer och växer i allt ökande hastighet. En liten skada som repareras förhållandevis lätt och billigt, blir ofta ganska snabbt en större skada som behöver mer omfattande arbete för att lagas. Låter man det gå alldeles för långt så behöver snart nog hela taket läggas om. Det är som med tandläkaren, laga hålen medan de är små!

Välj oss för din takreparation

En takreparation ska alltid genomföras av en takentreprenör och finns din fastighet i Skåne med omnejd så finns vi här på MHT Syd till din tjänst. Vi reparerar tak från Lund i väst till Kristianstad i öst, och ända upp till Falkenberg. Inga uppdrag är för små eller för stora för oss eftersom vi har både lång erfarenhet och sylvass spetskompetens gällande allt som har med tak att göra. Vi hjälper dig med allt från läckor och sprickor i tätskikt och isolering till avflugna takpannor.

Kvalitet är superviktigt

Taket är en utsatt yta på vilken byggnad som helst och det är i huvudsak taket som skyddar oss mot yttre omständigheter. Det är viktigt att hålla taket i gott skick, men det är också viktigt att satsa på kvalitet när man ska renovera eller reparera ett tak. När du väljer MHT Syd för att genomföra din takreparation så väljer du högsta tänkbara kvalitet både gällande kunskap och material. Vi är ditt tryggaste val av takentreprenad.

Besiktning och underhåll

Det är långt ifrån alltid man som husägare vet när det är dags att reparera alternativt lägga om sitt tak. Hur stor är krisen egentligen? Då kan det kännas fint att först och främst få taket besiktigat och kanske servat, samt få en ungefärlig livsplan för taket och dess återstående år i brukligt skick. Allt detta hjälper vi dig med och rådgivning är alltid gratis hos oss på MHT Syd.

Det finns inget inom tak som ligger bortom vår kompetens och förmåga – det är vårt expertisområde – och vi hjälper alltid våra kunder med deras bästa i åtanke, kortsiktigt såväl som långsiktigt.

Hör av dig till oss om du undrar något!